Okulumuz Hakkında

Elazığ Şeker Fabrikası Karşısı
Yurtbaşı Ortaokulu Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, Demokratik ve Laik Devlet bir Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Öğretmen

Derslik

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

ADSL (1 Mbit)

Ek Özellikler

Misafirhane

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

BAŞLAMA = 08:30 - BİTİŞ = 14:45

Isınma Şekli

Kalorifer (Kömür)

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

13 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yurtbaşı Belediyesi´ne varmadan, Şeker Fabrikası nizamiye karşısında.